L Ultima Concubina (Nova Edicio) eBook

ISBN 9788429761597
AUTOR(A) Lesley Downer
FECHA 1899
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,80 MB
Emprende2020.es L Ultima Concubina (Nova Edicio) Image
1861, Japó: la Sachi, una nena tímida i reservada de pell blanca i ulls verds, viu en un poblet de l’interior de les muntanyes amb la seva família. Un bon dia, la cort amb la princesa imperial al capdavant travessa la vila de camí a la gran ciutat d’Edo. En veure la Sachi, la princesa decideix endur-se-la al Palau de les Dones. Les rivalitats i gelosies entre les tres mil dones que hi viuen no impedeixen que el jove shogun –l’únic home en tot el palau- triï la Sachi com a concubina. Però el país està canviant, i aviat el jove shogun ha de marxar a la guerra. Els Vaixells Negres han arribat de l’Est plens d’estrangers desitjosos d’incloure la sagrada terra del Japó al seu imperi colonial. La guerra esclata i la Sachi lluita per sobreviure. De la bellesa eterna i fràgil de l’interior del Palau de les Dones a les batalles sagnants fora de les muralles, L’última concubina és una crònica de la transformació que el Japó va experimentar al segle XIX: el pas d’una societat tancada i arrelada en l’època medieval a una societat moderna. Una evocació èpica d’un país en revolta i d’una dona que, en uns moments convulsos, intenta esbrinar qui és.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de L Ultima Concubina (Nova Edicio) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de L Ultima Concubina (Nova Edicio) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Ultima Concubina (Nova Edicio) en tu teléfono, tableta o navegador!

El 1997 s'inaugurà l'edició Ultima Hora d'Eivissa i Formentera, que el 15 de juny de 2014, fruit de la integració de recursos del Grup Serra i de Grupo Prensa Pitiusa, passà a anomenar-se Ultima Hora-Periódico de Ibiza; i el 2000 es creà l'edició de Menorca.

Els petits artistes de l'Alt Empordà envien cada setmana les seves creacions. Les bases del concurs, en aquest post! El setmanari HORA NOVA continua rebent...