L Ultima Concubina (Nova Edicio) eBook

ISBN 9788429761597
AUTOR(A) Lesley Downer
FECHA 1899
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,97 MB
Emprende2020.es L Ultima Concubina (Nova Edicio) Image
1861, Japó: la Sachi, una nena tímida i reservada de pell blanca i ulls verds, viu en un poblet de l’interior de les muntanyes amb la seva família. Un bon dia, la cort amb la princesa imperial al capdavant travessa la vila de camí a la gran ciutat d’Edo. En veure la Sachi, la princesa decideix endur-se-la al Palau de les Dones. Les rivalitats i gelosies entre les tres mil dones que hi viuen no impedeixen que el jove shogun –l’únic home en tot el palau- triï la Sachi com a concubina. Però el país està canviant, i aviat el jove shogun ha de marxar a la guerra. Els Vaixells Negres han arribat de l’Est plens d’estrangers desitjosos d’incloure la sagrada terra del Japó al seu imperi colonial. La guerra esclata i la Sachi lluita per sobreviure. De la bellesa eterna i fràgil de l’interior del Palau de les Dones a les batalles sagnants fora de les muralles, L’última concubina és una crònica de la transformació que el Japó va experimentar al segle XIX: el pas d’una societat tancada i arrelada en l’època medieval a una societat moderna. Una evocació èpica d’un país en revolta i d’una dona que, en uns moments convulsos, intenta esbrinar qui és.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de L Ultima Concubina (Nova Edicio) con emprende2020.es. Lea el PDF de L Ultima Concubina (Nova Edicio) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Ultima Concubina (Nova Edicio) y otros libros de Lesley Downer.

Concubinato ye la rellación marital de dos persones ensin tar xuníos en venceyu matrimonial.El términu concubina xeneralmente indica rellaciones matrimoniales en cursu onde la muyer ye de menor posición social que l'home o que la esposa o esposes oficiales. Esisten dirixentes na hestoria d'Asia y d'Europa que teníen tanto concubinas como esposes. Al llau de la unión matrimonial, que ye l ...

La Comissió del Carnaval ha obert el termini d'inscripció per participar al vuitè Curtnaval, el concurs de curtmetratges del Carnaval de Vilafranca, que enguany se celebra del 20 al 28 de febrer.Els treballs presentats han de tenir relació amb un lema o paraula clau que es donarà a conèixer a les persones participants en el moment de la inscripció, que s'ha de fer abans del 18 de gener.