L Ultima Concubina (Nova Edicio) eBook

ISBN 9788429761597
AUTOR(A) Lesley Downer
FECHA 1899
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,51 MB
Emprende2020.es L Ultima Concubina (Nova Edicio) Image
1861, Japó: la Sachi, una nena tímida i reservada de pell blanca i ulls verds, viu en un poblet de l’interior de les muntanyes amb la seva família. Un bon dia, la cort amb la princesa imperial al capdavant travessa la vila de camí a la gran ciutat d’Edo. En veure la Sachi, la princesa decideix endur-se-la al Palau de les Dones. Les rivalitats i gelosies entre les tres mil dones que hi viuen no impedeixen que el jove shogun –l’únic home en tot el palau- triï la Sachi com a concubina. Però el país està canviant, i aviat el jove shogun ha de marxar a la guerra. Els Vaixells Negres han arribat de l’Est plens d’estrangers desitjosos d’incloure la sagrada terra del Japó al seu imperi colonial. La guerra esclata i la Sachi lluita per sobreviure. De la bellesa eterna i fràgil de l’interior del Palau de les Dones a les batalles sagnants fora de les muralles, L’última concubina és una crònica de la transformació que el Japó va experimentar al segle XIX: el pas d’una societat tancada i arrelada en l’època medieval a una societat moderna. Una evocació èpica d’un país en revolta i d’una dona que, en uns moments convulsos, intenta esbrinar qui és.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro L Ultima Concubina (Nova Edicio) en formato PDF. El libro L Ultima Concubina (Nova Edicio) en formato MOBI. El libro L Ultima Concubina (Nova Edicio) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lesley Downer. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Han sortit per la porta prinicpal de l'edifici modernista de plaça Corsini i han iniciat el seu recorregut cap al Teatre Tarragona, per dur a terme la Gala del Rei, la Concubina i els Sèquits, d'aquesta nova edició del Carnaval de Tarragona i començar així el seu regnat.

Concubinato é a relación marital de dúas persoas sen estar unidos en vínculo matrimonial.. O termo concubina xeralmente indica relacións matrimoniais en curso onde a muller é de menor posición social que o home ou que a esposa ou esposas oficiais. Existen dirixentes na historia de Asia e de Europa que tiñan tanto concubinas como esposas.. Á beira da unión matrimonial, que é o acto e ...