Cartes Als Presos Polítics eBook

ISBN none
AUTOR(A) Berta - Salmerón Galí, Lola Juanias I Espriu
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,91 MB
Emprende2020.es Cartes Als Presos Polítics Image
Arran dels fets de l’u d’octubre de 2017 i de l’empresonament i l’exili forçós de líders polítics, de l’ANC i Òmnium Cultural, Berta J. i Espriu canvia els relats breus, estil que ha marcat el seu perfil com a escriptora, per cartes dirigides als presos polítics. Cartes amb un llenguatge molt personal i íntim, en les quals els parla del que passa fora de la presó, especialment de com ho viu la gent i com es mobilitza per la seva llibertat.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Cartes Als Presos Polítics con emprende2020.es. Lea el PDF de Cartes Als Presos Polítics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cartes Als Presos Polítics y otros libros de Berta - Salmerón Galí, Lola Juanias I Espriu.

Pero es de temer que a la espera de que algo nuevo ocurra que los presos políticos catalanes seguirán en la cárcel. Los socios son el muro que nos blinda ante las presiones del poder.

El 'exconseller' Jordi Turull ha escrito una carta desde Estremera -que publica 'Nació Digital'- en la que afirma que "no hay ninguna prisión ... "Els presos polítics haurien d'estar en ...