Cartes Als Presos Polítics eBook

ISBN none
AUTOR(A) Berta - Salmerón Galí, Lola Juanias I Espriu
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,55 MB
Emprende2020.es Cartes Als Presos Polítics Image
Arran dels fets de l’u d’octubre de 2017 i de l’empresonament i l’exili forçós de líders polítics, de l’ANC i Òmnium Cultural, Berta J. i Espriu canvia els relats breus, estil que ha marcat el seu perfil com a escriptora, per cartes dirigides als presos polítics. Cartes amb un llenguatge molt personal i íntim, en les quals els parla del que passa fora de la presó, especialment de com ho viu la gent i com es mobilitza per la seva llibertat.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Cartes Als Presos Polítics en formato PDF. El libro Cartes Als Presos Polítics en formato MOBI. El libro Cartes Als Presos Polítics en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Berta - Salmerón Galí, Lola Juanias I Espriu. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

¿Políticos presos o presos políticos? El poder entre rejas visto desde América Latina La dicotomía "presos políticos" y "políticos presos" suena con fuerza en España.

Que s'acabi amb aquesta situació injusta i anòmala i que els presos polítics surtin en llibertat, que els exiliats puguin tornar amb seguretat i garanties per tal que puguin exercir els seus drets polítics amb plenitud. I que es tanquin tots els processos oberts contra ciutadans, alcaldes, diputats i membres del Parlament i del Govern.