Cartes Als Presos Polítics eBook

ISBN none
AUTOR(A) Berta - Salmerón Galí, Lola Juanias I Espriu
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,44 MB
Emprende2020.es Cartes Als Presos Polítics Image
Arran dels fets de l’u d’octubre de 2017 i de l’empresonament i l’exili forçós de líders polítics, de l’ANC i Òmnium Cultural, Berta J. i Espriu canvia els relats breus, estil que ha marcat el seu perfil com a escriptora, per cartes dirigides als presos polítics. Cartes amb un llenguatge molt personal i íntim, en les quals els parla del que passa fora de la presó, especialment de com ho viu la gent i com es mobilitza per la seva llibertat.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Cartes Als Presos Polítics con emprende2020.es. Lea el PDF de Cartes Als Presos Polítics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cartes Als Presos Polítics y otros libros de Berta - Salmerón Galí, Lola Juanias I Espriu.

Amb la compra del llibre es contribueix econòmicament a la caixa de solidaritat amb els presos polítics, els exiliats i les seves famílies. Per la llibertat recopila la pràctica totalitat de cartes dels presos i als presos que s'han fet públiques a través dels mitjans de comunicació, i també algunes d'inèdites.

Se llama preso político a la persona que es encarcelada por sus convicciones y actividades de tipo político. Esto implica que su condena en prisión se opone a los Derechos Humanos, concretamente a las cláusulas de libertad de pensamiento, de expresión o de reunión.. La existencia de presos políticos en un país es un claro síntoma de falta de libertades políticas y, en consecuencia ...