El Diari De La Joana eBook

ISBN 9788417082345
AUTOR(A) Krusttyh (Benitez, Cristina) Benyh
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,83 MB
Emprende2020.es El Diari De La Joana Image
El diari de la Joana és un àlbum il·lustrat creat amb el desig d'explicar a tothom, amb una visió sensible i sempre amb humor, la síndrome de Down, a través d'una nena molt especial, carismàtica i molt divertida. La Joana és una nena de 9 anys, alegre i curiosa, envoltada d'una família que l'estima i una escola on la comprenen. Però també, de vegades, ha de ser molt valenta i afrontar les dificultats de conviure en una societat que, encara avui dia, està plena de prejudicis i estereotips difícils d'eliminar.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Diari De La Joana con emprende2020.es. Lea el PDF de El Diari De La Joana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Diari De La Joana y otros libros de Krusttyh (Benitez, Cristina) Benyh.

El diari de la Joana és un àlbum il·lustrat creat amb el desig d'explicar a tothom, amb una visió sensible i sempre amb humor, la síndrome de Down, a través d'una nena molt especial, carismàtica i molt divertida. La Joana és una nena de 9 anys, alegre i curiosa, envoltada d'una família que l'estima i una escola on la comprenen.

Consulta soberanista Artur Mas, condenado a 2 años de inhabilitación por el 9-N: "Volveríamos a hacerlo" 2017-03-13 El TSJC considera al expresidente catalán culpable de desobediencia por la ...