Vae Victus (Rustica - Castellano) eBook

ISBN 9788416457281
AUTOR(A) Albert Sanchez Piñol
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,26 MB
Emprende2020.es Vae Victus (Rustica - Castellano) Image
El llibre comença el 12 de setembre de 1714, l’endemà de la caiguda de Barcelona i poc abans que Zuviría fugi a l’Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. Després de l’aventura americana tornarem a Catalunya, però també anirem a Londres, Alemanya i f ins i tot Nova Zelanda. Hi retrobarem personatges històrics que ja vam conèixer a VICTUS, com l’ambigu duc de Berwick, el seu acèrrim enemic Verboom o l’admirat general Villarroel, alhora que en descobrirem de nous, com el famós guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló –àlies Carrasclet– o l’explorador anglès James Cook.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Vae Victus (Rustica - Castellano) en formato PDF. El libro Vae Victus (Rustica - Castellano) en formato MOBI. El libro Vae Victus (Rustica - Castellano) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Albert Sanchez Piñol. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Aún no tienes productos en tu cesta. Comprar como escuela. Favoritos

VAE VICTUS (RUSTICA - CASTELLANO) de ALBERT SANCHEZ PIÑOL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.