Sant Joan I El Solstici D Estiu eBook

ISBN 9788469799956
AUTOR(A) Merce Armengol
FECHA 2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,38 MB
Emprende2020.es Sant Joan I El Solstici D Estiu Image
És un conte carregat de màgia i de fantasia on no pot faltar un element didàctic: Des del llit dels avis, la Clàudia, en Robert, el Pau i la Natasha descobrirandiferents indrets i èpoques. Tots quatre, ben a prop del món dels somnis, entendran el perquè dels seus costums i aprendran a veure’ls a través de la llum de diverses tradicions i pobles del món.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Sant Joan I El Solstici D Estiu en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Sant Joan I El Solstici D Estiu en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sant Joan I El Solstici D Estiu en tu teléfono, tableta o navegador!

Aún no tienes productos en tu cesta. Comprar como escuela. Favoritos

La nit del 23 de juny, revetlla de Sant Joan, és una nit màgica en què se celebra el solstici d'estiu. És una celebració que l'Església Catòlica fa coincidir amb la data de naixement de sant Joan Baptista i que ha esdevingut una festa amb elements i costums molt marcats i simbòlics: el foc purificador, els banys de mitjanit, les herbes de sant Joan, les cançons, el ball o els ...