Sant Joan I El Solstici D Estiu eBook

ISBN 9788469799956
AUTOR(A) Merce Armengol
FECHA 2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,35 MB
Emprende2020.es Sant Joan I El Solstici D Estiu Image
És un conte carregat de màgia i de fantasia on no pot faltar un element didàctic: Des del llit dels avis, la Clàudia, en Robert, el Pau i la Natasha descobrirandiferents indrets i èpoques. Tots quatre, ben a prop del món dels somnis, entendran el perquè dels seus costums i aprendran a veure’ls a través de la llum de diverses tradicions i pobles del món.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Sant Joan I El Solstici D Estiu con emprende2020.es. Lea el PDF de Sant Joan I El Solstici D Estiu en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sant Joan I El Solstici D Estiu y otros libros de Merce Armengol.

Amb l'arribada del solstici d'estiu s'organitzen, amb el foc com a element central, les fogueres, la Flama del Canigó i els petards. Es menja coca de Sant Joan, es celebren revetlles, es balla y es gaudeix de la nit més curta, la del 23 de juny: la nit màgica, o la nit de les bruixes. Al dia següent la Festivitat de Sant Joan.

La coca de Sant Joan i altres tradicions del solstici d'estiu Les coques del solstici tenen un origen arcaic, rastrejar-les és difícil, doncs és una tradició que es perd en el temps. Les més antigues de les que tenim constància, tal com ens explica Amades, tenien forma de disc solar, amb un forat al mig.