L Hipopòtam Rosa eBook

ISBN 9788496569980
AUTOR(A) Ursel Scheffler
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,89 MB
Emprende2020.es L Hipopòtam Rosa Image
El comissari Isidor Llampec s’ocupa d’un cas de falsificació de bitllets en què téun paper important un hipopòtam de peluix, i també, mitjançant uns ratolins,esguerra els plans de dos lladregots de bancs. A més, atrapa uns lladres de cafè,descobreix un malfactor que no ha pres gaire el sol, busca un perillós criminal, està convençut que no li agraden els animals, que és al·lèrgic a les flors, que no sap llegir, que s’ha deixat el paraigua al tren i que no porta bigoti. Com de costum, però, finalment en Llampec resol tots els casos.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro L Hipopòtam Rosa en formato PDF. El libro L Hipopòtam Rosa en formato MOBI. El libro L Hipopòtam Rosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ursel Scheffler. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Hostal El Roser 1 Restaurant, L'Escala: Consulta 141 opiniones sobre Hostal El Roser 1 Restaurant con puntuación 4 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°56 de 151 restaurantes en L'Escala.

El comissari Isidor Llampec s'ocupa d'un cas de falsificació de bitllets en què té un paper important un hipopòtam de peluix, i també, mitjançant uns ratolins, esguerra els plans de dos lladregots de bancs. A més, atrapa uns lladres de cafè, descobreix un malfactor que no ha ores gaire el s...