Un Monstre Em Ve A Veure eBook

ISBN 9788494373657
AUTOR(A) Patrick Ness
FECHA 2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,43 MB
Emprende2020.es Un Monstre Em Ve A Veure Image
“Apassionant… poderosa, impressionant” Philip PullmanSet minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i estroba un monstre a la fi nestra. Però no és el monstre que esperava,el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare vacomençar l’inacabable i pesat tractament. No, aquest monstre ésdiferent, antic i salvatge. I busca el més perillós de tot: la veritat.Patrick Ness teixeix aquesta extraordinària i emocionant històriaa partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de càncerabans de poder escriure-la. Traduïda a vint llengües, ha merescut elPremi Nacional Galaxy, votat pels llibreters; el Premi Red House, ambun jurat de joves lectors; i el Premi UKLA, atorgat pels mestres. A més,ha estat el primer llibre a guanyar dos dels premis més prestigiosos delmón anglosaxó: la Medalla Carnegie al mèrit literari i la Medalla KateGreenaway al mèrit artístic per les meravelloses il·lustracions de Jim Kay.Pròxima estrena cinematogràfica a càrrec de José Antonio Bayona, director d'El Orfanato i Lo imposible.“Excepcional… commovedora i brillant” The Times“Valenta, bella i plena de compassió. Tremola de vida” The Independent
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Un Monstre Em Ve A Veure en formato PDF. El libro Un Monstre Em Ve A Veure en formato MOBI. El libro Un Monstre Em Ve A Veure en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Patrick Ness. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

A "Un monstre em ve a veure" de J.A. Bayona, adaptació de la novel·la de Patrick Ness, un nen, Connor (Lewis MacDougall), fill de pares separats, és testimoni mut de la greu malaltia que pateix la seva mare - Interpretada per Felicity Jones-, encarant aquest moment des de la impotència i la ràbia.

Un monstre ens ve a veure. A mi, a tu, a tots. Un monstre que en realitat en són tres. El primer de tots, J.A. Bayona, un director capaç de fer espectacle amb els sentiments sense caure mai en el sentimentalisme. El segon, Sigourney Weaver, una actriu que omple la pantalla i imposa la seva presència tendra i dominant a la vegada.