Un Monstre Em Ve A Veure eBook

ISBN 9788494373657
AUTOR(A) Patrick Ness
FECHA 2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,57 MB
Emprende2020.es Un Monstre Em Ve A Veure Image
“Apassionant… poderosa, impressionant” Philip PullmanSet minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i estroba un monstre a la fi nestra. Però no és el monstre que esperava,el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare vacomençar l’inacabable i pesat tractament. No, aquest monstre ésdiferent, antic i salvatge. I busca el més perillós de tot: la veritat.Patrick Ness teixeix aquesta extraordinària i emocionant històriaa partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de càncerabans de poder escriure-la. Traduïda a vint llengües, ha merescut elPremi Nacional Galaxy, votat pels llibreters; el Premi Red House, ambun jurat de joves lectors; i el Premi UKLA, atorgat pels mestres. A més,ha estat el primer llibre a guanyar dos dels premis més prestigiosos delmón anglosaxó: la Medalla Carnegie al mèrit literari i la Medalla KateGreenaway al mèrit artístic per les meravelloses il·lustracions de Jim Kay.Pròxima estrena cinematogràfica a càrrec de José Antonio Bayona, director d'El Orfanato i Lo imposible.“Excepcional… commovedora i brillant” The Times“Valenta, bella i plena de compassió. Tremola de vida” The Independent
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Un Monstre Em Ve A Veure en formato PDF. El libro Un Monstre Em Ve A Veure en formato MOBI. El libro Un Monstre Em Ve A Veure en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Patrick Ness. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

UN MONSTRE EM VE A VEURE (BUTXACA) de PATRICK NESS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Patrick Ness. 9788416698073. UN MONSTRE EM VE A VEURE. . paquebote.com, su librería española. Compre cualquier libro español desde cualquier lugar del mundo.