L Esglesia Les Quatre Portes Del Temple eBook

ISBN 9788482970738
AUTOR(A) Henri Denis
FECHA 1996
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,16 MB
Emprende2020.es L Esglesia Les Quatre Portes Del Temple Image
Per a descobrir l'Església cal entrar-hi per quatre portes: Misteri, Institució, Missió i Reialme. L'autor desenvolupa l'esperit del Vaticà II i reflexiona des d'una perspectiva ecumènica.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro L Esglesia Les Quatre Portes Del Temple en formato PDF. El libro L Esglesia Les Quatre Portes Del Temple en formato MOBI. El libro L Esglesia Les Quatre Portes Del Temple en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Henri Denis. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

L'Església del Temple és un edifici religios de la ciutat de Londres, situada entre el riu Tàmesi i el carrer Fleet Street, que fou construïda per l'Orde del Temple i consagrada el 10 de febrer del 1185 pel patriarca de Jerusalem Heracli.Formava part del quarter general d'aquests cavallers a Anglaterra, un recinte fortificat situat a l'entrada de la ciutat on, fins al 1878 estigué la ...

El jove Bru va decorar al fresc part de la volta de l'ermita, la seua primera obra coneguda, malauradament perduda al construir el nou temple en el segle XIX. Va desaparèixer aquella curiosa ermita però estes línies i les actuals dos portes de l'esglesia ajudaràn a perpetuar el seu record.