Avui Toca Xocolata eBook

ISBN 9788424621919
AUTOR(A) Trinitat Gilbert, Mariona Cabassa
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,40 MB
Emprende2020.es Avui Toca Xocolata Image
Mmm... xocolata! Segur que n'has menjat, l'has desfet, t'hi has empastifat i l'has sucat. L'has menjada calenta i gelada. De color marró fosc i de blanca. Però, vols saber-ne més coses? D'on prové? Per quins processos passa abans de convertir-se en rajoles? Quines menes de xocolata hi ha?¬Aquest llibre intentarà resoldre't tots aquests dubtes i molts més. Ah, i pots llegir-lo amb la boca plena!¬
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Avui Toca Xocolata con emprende2020.es. Lea el PDF de Avui Toca Xocolata en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Avui Toca Xocolata y otros libros de Trinitat Gilbert, Mariona Cabassa.

Barrejar la farina, el sucre, el cacau, la vainilla i els trossets de les galetes oreos. Afegir l'ou, l'oli i la llet. Barrejar bé els ingredients i posar 2/3 parts al 'mug'. Apartar una mica de massa del centre amb l'ajuda d'una cullera i posar els trossets de xocolata.

Una de les nostres tradicions més arrelades és la de celebrar el dia de la mona, Dilluns de Pasqua, i ja el tenim a tocar. I un dels seus símbols és l'ou de Pasqua. Per això, avui al "Fem-ho fàcil!", el nostre mestre pastisser-xocolater de referència, Oriol Balaguer, ens ha ensenyat a fer un original ou de xocolata blanca decorat amb diferents colors i ens ha sorprès amb una mona ...