Compte Enrere eBook

ISBN 9788499321462
AUTOR(A) Claudia Gray
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,61 MB
Emprende2020.es Compte Enrere Image
Després de fugir de l'acadèmia de vampirs Mitjanit, l'escola a on es van conéixer, la Bianca i en Lucas busquen refugi a la Creu Negra, un grup d'èlit de caçadors de vampirs. La Bianca haurà d'amagar la seva veritable identitat sinó vol morir massa jove. Però la captura del Baltasar, el vampir, desvetllarà tots els secrets. Només hi haurà una solució: escapar no només de la Creu Negra, sinó també dels líders de l'acadèmia. La Bianca pensava que la història d'amor amb en Lucas podria sobreviure a qualsevol cosa, serà realment així?
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Compte Enrere con emprende2020.es. Lea el PDF de Compte Enrere en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Compte Enrere y otros libros de Claudia Gray.

Descubre Compte enrere de Víctor Blanca i Les claus de Jade en Amazon Music. Escúchalo en streaming y sin anuncios o compra CDs y MP3s ahora en Amazon.es.

Festa de Nadal 2018 - 2n Torn Pocs segons abans d'enlairar-se amb el transbordador que l'ha de dur a l'espai, a en NIL li agafa pànic i fuig. S'escapa i s'am...