Moros I Cristians eBook

ISBN 9788481310689
AUTOR(A) Merce Climent I Paya
FECHA 2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,47 MB
Emprende2020.es Moros I Cristians Image
Amb només un anyet, Ovidi viu les primeres festes de Moros i Cristians de la seua vida. Sort que la seua germana n'és tota una experta! La música i l'emoció s'apoderen dels carrers i els dos xiquets ho gaudeixen en família. Ja es veu la filà del capità! Primer arriben els cristians i després ho faran els moros. Quin bàndol guanyarà? El millor és que, en festes, guanyem tots!
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Moros I Cristians en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Moros I Cristians en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Moros I Cristians en tu teléfono, tableta o navegador!

Federació de Moros i Cristians d'Oliva. 1654 Me gusta · 831 personas están hablando de esto. Federació de Moros i Cristians d'Oliva. Lloc d'informació per a tots els festers i festeres d'Oliva.

L'Entrada de Moros i Cristans (segon dia de les festes) posa el toc de color a les festes. Inicien la desfilada els cristians amb els seus alegres pasdobles per a finalitzar a la caiguda de la nit la desfilada del bàndol moro amb les seues lentes i emotives marxes mores.