Moros I Cristians eBook

ISBN 9788481310689
AUTOR(A) Merce Climent I Paya
FECHA 2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,19 MB
Emprende2020.es Moros I Cristians Image
Amb només un anyet, Ovidi viu les primeres festes de Moros i Cristians de la seua vida. Sort que la seua germana n'és tota una experta! La música i l'emoció s'apoderen dels carrers i els dos xiquets ho gaudeixen en família. Ja es veu la filà del capità! Primer arriben els cristians i després ho faran els moros. Quin bàndol guanyarà? El millor és que, en festes, guanyem tots!
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Moros I Cristians en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Moros I Cristians en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Moros I Cristians en tu teléfono, tableta o navegador!

Libro-Programa Oficial de las Fiestas de Moros y Cristianos 2019, en Honor a la "Mare de Deu de Loreto". Declaradas de Interés Turístico Provincial [ver Libro Fiestas Mutxamel] Música Fiestas 2019 : 26/09/2019 En el siguiente enlace puedes consultar el repertorio musical que se interpretará en los principales desfiles de nuestras próximas ...

Marxa àrab de Camilo Pérez Monllor composta l'any 1935. Dedicada a Francisco Blanes "Quico l'Alt", de la filà Abencerrajes d'Alcoi.