Quadern Dels Cavallers eBook

ISBN 9788424629908
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,35 MB
Emprende2020.es Quadern Dels Cavallers Image
Un quadern complet per a retallar, enganxar i dissenyar valerosos cavallers! Aquest quadern conté instruccions i consells, 2 plantilles, 4 pàgines de textures, 4 pàgines d’adhesius, 40 pàgines amb esbossos i 4 fitxes amb informació sobre el món dels cavallers.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Quadern Dels Cavallers en formato PDF. El libro Quadern Dels Cavallers en formato MOBI. El libro Quadern Dels Cavallers en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

'Les aventures del cavaller Kosmas' té la base en la novel·la bizantina, d'aventures i de viatges, però s'amplifica amb un entramat molt erudit sobre els orígens del cristianisme i sobre els teòlegs i erudits visigots, amb uns tocs fantàstics (autòmats, diables…).

Els adjectius acabats en -s fan el plural amb la terminaci -os (de vegades dupliquen la essa): gris grisa, ras rasos, masss massissos. Els que acaben en -x, -ix o -tx tamb fan el plural en -os: baix baixos, fix fixos. Els que acaben en - tenen una forma per al mascul i una altra per al femen: 66. Quadern de Valenci Mitj