Com Fer Una Cabana eBook

ISBN 9788490349113
AUTOR(A) Ton Lloret Ortinez
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,25 MB
Emprende2020.es Com Fer Una Cabana Image
A qui no li agrada jugar a fer cabanes? Segur que amb els teus amics heu jugat moltes vegades a construir-ne al pati de l'escola, al parc, al bosc, a casa... I és que a tothom li encanta fer cabanes. En aquest manual veuràs diferents tipus de cabanes que es fan arreu del món i descobriràs quins són els passos per construir-ne una. Només necessitaràs algunes eines, ganes de treballar i molta imaginació. Som-hi!
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Com Fer Una Cabana en formato PDF. El libro Com Fer Una Cabana en formato MOBI. El libro Com Fer Una Cabana en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ton Lloret Ortinez. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Com fer una cabana Ton Lloret Ortínez i Martí Garrancho Rico. A qui no li agrada jugar a fer cabanes? Segur que amb els teus amics heu jugat moltes vegades a construir-ne al pati de l'escola, al parc, al bosc, a casa... I és que a tothom li encanta fer cabanes.

Fer un campament a casa. La mainada tindrà moltes ganes d'anar al carrer i com no poden sortir, la solució, portar el carrer a casa construint un campament o un castell amb tot el que necessiteu. Poden fer el campament a la seva habitació o al menjador construint una tenda de campanya, només necessitaran caixes, coixins i uns llençols vells.