El Meu Cotxe eBook

ISBN 9788479422325
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,12 MB
Emprende2020.es El Meu Cotxe Image
En aquest llibre interactiu de cartró, els infants podran descobrir el so de l'engegada del motor, la botzina i el tancament centralitzat de les portes. Alhora aprendran els colors i a comptar de l'1 al 6.� Text interactiu, que duu l'infant a reconèixer colors, triar, assenyalar i prémer un botó de so.� Disseny atractiu i acolorit.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Cotxe en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de El Meu Cotxe en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Cotxe en tu teléfono, tableta o navegador!

Assegurem el teu cotxe i els seus ocupants respectant les teves bonificacions per bon conductor. Tria l'assegurança que necessites. Assegurança de cotxe a tercers de BBVA La cobertura que necessites perquè el teu cotxe estigui sempre protegit i més de 600 tallers de confiança a la teva disposició. Més informació Simula ...

Recorda que el teu cotxe no és una causa justificada de desplaçament, solament podràs dur a terme aquestes tasques si el teu vehicle es troba aparcat a casa, al jardí o en el garatge. Finalment, aconsellem que, quan acabi l'estat d'alarma, fem un repàs als nostres vehicles abans de circular amb ells.