Calcul. Problemes I Solucions eBook

ISBN 9788483019467
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,20 MB
Emprende2020.es Calcul. Problemes I Solucions Image
Els problemes que aquest llibre conté són el resultat d'alguns anys de docència en l'assignatura Càlcul de les titulacions d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports, i d'Enginyeria Geològica, i desenvolupen el càlcul diferencial i integral d'una variable i de diverses. També fa una introducció de les successions i les sèries funcionals, aplicable a tot el programa d'un primer curs de càlcul. Aquest llibre és una recopilació de problemes proposats als estudiants d'Enginyeria Civil de l'ETSECCPB durant els últims anys. S'estructura en deu capítols, que corresponen al primer curs de càlcul d'una variable i diverses d'una carrera tècnica, i es complementa amb les solucions dels exercicis.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Calcul. Problemes I Solucions en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Calcul. Problemes I Solucions en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Calcul. Problemes I Solucions en tu teléfono, tableta o navegador!

6. Un cop tenim la o les solucions cal "pensar" si tenen sentit amb el que demana el problema , respondre a totes les preguntes que fa l'enunciat i provar aquesta solució. 7. Molts problemes es poden plantejar correctament de diferents formes.

Càlcul. Problemes i solucions (Aula Politècnica): Amazon.es: Rosa M. Estela Carbonell, Eva Cuello Nebot, Ángeles Carmona Mejías: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta ...