La Banda De Moebius eBook

ISBN 9788475027456
AUTOR(A) Jordi Querol
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,34 MB
Emprende2020.es La Banda De Moebius Image
Jordi Querol és el pseudònim literari de l'historiador Antoni Royo. L'any 1995, tres persones sense cap relació entre elles, d'edats, ideologies i adscripcions socials ben diferents, són assassinades en circumstàncies misterioses en tres ciutats europees: Lisboa, Elx i Bolonya. Sols un fet permet establir-hi una connexió: tots tres eren jueus. Jaume Cervera, un periodista català vinculat als ambients nacionalistes, és tirotejat a Benicàssim, i se salva per pèls d'una mort segura. Mentrestant, un grup neonazi, la Gran Fraternidad Universal, comença a fer-se present cada vegada més, amb un missatge fortament antisemita, en el qual, a més, s'equipara els catalans amb els jueus. Tots aquests fets faran que lAdrià primer, i després Andreu i la gent d'El Grup, es posen en alerta i miren d'esbrinar els fils que uneixen aquests esdeveniments, aparentment poc relacionats. En dur a terme aquesta investigació, es creuaran en el camí d'altres, molt poderosos, alguns dels quals estan disposats a tot per aturar-los. I, sobretot, trobaran el disquet, aquell disquet misteriós en el qual s'amaguen secrets que poden fer trontollar molta gent arreu d'Europa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Banda De Moebius con emprende2020.es. Lea el PDF de La Banda De Moebius en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Banda De Moebius y otros libros de Jordi Querol.

La cinta de Möbius o Moebius, matemáticas divertidas por EducaconBigBang · Publicada 11/09/2013 · Actualizado 14/09/2017 Vamos a demostrar que las matemáticas son divertidas jugando con la cinta Möbius, un objeto que sorprende por su sencillez y por sus interesantes propiedades.

QUE ES LA BANDA DEMOEBIUS?La banda de Moebius o cinta de Moebius (pronunciado /møbis/ o enespañol a menudo "moebius", pero nunca "mobius") es unasuperficie con una sola cara y un solo borde, o componente decontorno.Tiene la propiedad matemática de ser un objeto no orientable.También es una superficie reglada.