Mes O Menys Jo eBook

ISBN 9788494185762
AUTOR(A) Miquel Duran
FECHA 2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,61 MB
Emprende2020.es Mes O Menys Jo Image
La inusual visió del món d'un joven que lluita per adaptar-se a la suposada"vida real", que cada cop sembla menys real.Una novel·la costumista, pero amb estranys costums. Una història realista, però d'una realitat que no és la teva. O sí. Més o menys."Tu saps qui ets? Jo tampoc". Una edat en que la confusió és fàcil; un viatge de tornada a un món que ja no és el teu; una terra que de tan real resulta gairebé màgica; on les metàfores són reals i tangibles.En definitiva, Més o menys jo és un retrat iniciàtic, una road movie, una novel·la de"ritus de passatge" on unes experiències relativament quotidianes adquereixen tints trascendentals que canvien la vida del protagonista per sempre... i potser també (per què no?) la del lector.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Mes O Menys Jo con emprende2020.es. Lea el PDF de Mes O Menys Jo en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mes O Menys Jo y otros libros de Miquel Duran.

Més o menys jo - Miquel Duran No sabia res de Miquel Duran (Pujarnol, 1985) quan vaig començar a llegir Més o menys jo.La novel·la, escrita en primera persona, em va recordar altres experiències de

Quan vaig començar a llegir Més o menys jo, de Miquel Duran, no sabia ben bé com entendre'm amb el text.M'agradava la manera com la veu protagonista percebia la realitat, com l'explicava al lector barrejant versemblança i fantasia amb absoluta normalitat.