Mes O Menys Jo eBook

ISBN 9788494185762
AUTOR(A) Miquel Duran
FECHA 2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,23 MB
Emprende2020.es Mes O Menys Jo Image
La inusual visió del món d'un joven que lluita per adaptar-se a la suposada"vida real", que cada cop sembla menys real.Una novel·la costumista, pero amb estranys costums. Una història realista, però d'una realitat que no és la teva. O sí. Més o menys."Tu saps qui ets? Jo tampoc". Una edat en que la confusió és fàcil; un viatge de tornada a un món que ja no és el teu; una terra que de tan real resulta gairebé màgica; on les metàfores són reals i tangibles.En definitiva, Més o menys jo és un retrat iniciàtic, una road movie, una novel·la de"ritus de passatge" on unes experiències relativament quotidianes adquereixen tints trascendentals que canvien la vida del protagonista per sempre... i potser també (per què no?) la del lector.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Mes O Menys Jo con emprende2020.es. Lea el PDF de Mes O Menys Jo en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mes O Menys Jo y otros libros de Miquel Duran.

Ja serà menys!..... No serà tant! / ja afluixaràs! Nada menos ... M'ha encantat aquesta pàgina perque es molt educativa i et dones compte de el que dius i aprens mes catal ... quan significa amplitud i quan una persona té molts anys o més que una altra) Ex: ...

'Més o menys jo' és un llibre vaca, que és un animal que dóna llet, que és bo com un tros de pa i que és venerat arreu. A més també és un llibre migpartit. Té el cor i l'estómac en vers. Té el llom i les clapes en prosa de novel·la que no és només per a joves, tot i que el segell editorial que l'acull així ho senyali.