La Dama Negra eBook

ISBN 9788497797597
AUTOR(A) Josep M. Madern
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,33 MB
Emprende2020.es La Dama Negra Image
La Dama Negra és un llibre difícil de definir però podria dir-se que versa sobre la personificació de la Mort, que actua com si fos protagonista, actor o simple personatge, però amb poder i força indescriptibles. Així, la Dama Negra -o la Mort- s'enamora d'una dona bellíssima, ajuda a morir dignament un malalt incurable, és gentil amb l'home que mor quasi abandonat, acompanya la noieta que vol avortar a l'hospital on amenaça els doctors amb l'arma pròpia (la mort), o es mostra irritada o adolorida quan perd la persona estimada o és objecte d'engany o escarni. És a dir, com escriu Albert Turull al pròleg, la Dama Negra no és una especulació filosòfica sobre el fet de la mort, sinó una aproximació literària, lliure i distesa a la morta com una presència natural.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Dama Negra en formato PDF. El libro La Dama Negra en formato MOBI. El libro La Dama Negra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep M. Madern. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Emilia y la Dama Negra resumen para descargar en formato pdf, al igual que el libro completo en pdf. Gratis.

—No me vas a creer, Rafael, pero esa historia la leí ayer en un periódico viejo que envolvía un cántaro de greda que compró mi tía en el camino. Y justamente anoche, cuando jugábamos naipes, me acordé de la historia con el juego de la Dama Negra. —Yo me he acordado noche a noche, porque llevamos una semana jugando.