La Dama Negra eBook

ISBN 9788497797597
AUTOR(A) Josep M. Madern
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,64 MB
Emprende2020.es La Dama Negra Image
La Dama Negra és un llibre difícil de definir però podria dir-se que versa sobre la personificació de la Mort, que actua com si fos protagonista, actor o simple personatge, però amb poder i força indescriptibles. Així, la Dama Negra -o la Mort- s'enamora d'una dona bellíssima, ajuda a morir dignament un malalt incurable, és gentil amb l'home que mor quasi abandonat, acompanya la noieta que vol avortar a l'hospital on amenaça els doctors amb l'arma pròpia (la mort), o es mostra irritada o adolorida quan perd la persona estimada o és objecte d'engany o escarni. És a dir, com escriu Albert Turull al pròleg, la Dama Negra no és una especulació filosòfica sobre el fet de la mort, sinó una aproximació literària, lliure i distesa a la morta com una presència natural.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Dama Negra con emprende2020.es. Lea el PDF de La Dama Negra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Dama Negra y otros libros de Josep M. Madern.

La "dama negra" Fidel Raso. Ricardo Arques fue el periodista que descubrió los GAL y con el que recorría el sur de Francia a finales de los 80. En algunas ocasiones nos acompañaba Melchor Miralles. Un día Ricardo me llamó por teléfono y me dijo: "Rasín, mañana tenemos que ir al otro lado. Prepárate". Él estaba en Madrid.

Aca les traigo esta excelente cancion. Disfrutenla Cabrones!