L ÚLtim Esmolet eBook

ISBN 9788417660406
AUTOR(A) Aniol Florensa
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,10 MB
Emprende2020.es L ÚLtim Esmolet Image
En Josep és l’últim descendent d’una llarga tradició d’afiladors, però els seus ingressos mai no han depès dels estris mal afilats dels veïns. Aquest enigmàtic personatge de gairebé setanta anys s’ha convertit, per encàrrec i una gran suma de diners, en l’Esmolet, un caçador de criatures fantàstiques catalanes.Després d’estar a punt de perdre la vida durant el darrer combat, en Josep decideix jubilar-se. Amb l’últim esmolet fora de joc, reapareixerà una de les criatures més poderoses de la història, que després de mil anys en letargia buscarà venjar-se de la gent que la va desterrar.Per aquest motiu, amb la seva família amenaçada, en Josep es veurà obligat a recuperar els ganivets per emprendre una darrera aventura que no només posarà a prova les seves aptituds, sinó que ens farà descobrir el seu passat macabre, una vida farcida de mentides i secrets.Combinant elements que van des de Tolkien fins a King, passant per Dahl, Aniol Florensa presenta una novel·la plena de misteri, d’acció i d’amor.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro L ÚLtim Esmolet en formato PDF. El libro L ÚLtim Esmolet en formato MOBI. El libro L ÚLtim Esmolet en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aniol Florensa. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

L'ÚLTIM ESMOLET d'Aniol Florensa L 'ofici d'esmolet gairebé s'ha perdut. Ja no se sent el soroll del bufacanyes que indica que als carrers del poble hi ha un senyor que esmolarà tots els ganivets, navalles, o estris tallants que li portin.

Literature event in Figueres, Spain by Agrupació d'Amics de la Ciència-Ficció en Català - AACFC on Saturday, September 28 2019