Diccionari De Veterinaria I Ramaderia eBook

ISBN 9788441209039
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,25 MB
Emprende2020.es Diccionari De Veterinaria I Ramaderia Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Diccionari De Veterinaria I Ramaderia en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Diccionari De Veterinaria I Ramaderia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diccionari De Veterinaria I Ramaderia en tu teléfono, tableta o navegador!

"Aquest diccionari aplega i defineix prop de sis mil termes en català, amb les equivalències en castellà, francès i anglès, pertanyents als àmbits temàtics de l'anatomia patològica i la histopatologia, els agents patògens i les malalties, la clínica, la producció animal, la reproducció i les tècniques reproductives, els sistemes d'identificació, la bromatologia, la inspecció ...

DICCIONARI DE VETERINÀRIA I RAMADERIA Publicacions Diccionari complet que recull terminologia relacionada amb els sectors veterinari i ramader, incloent per a cada terme, la categoria gramatical, la definició i les equivalències en castellà, francès i anglès. SEGLA, I. i altres. (2002). Diccionari de Veterinària i Ramaderia.