Els Frescos De Pedret En El Context Europeu I Mediterrani eBook

ISBN 9788494078958
AUTOR(A) Betty Watson
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,12 MB
Emprende2020.es Els Frescos De Pedret En El Context Europeu I Mediterrani Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Frescos De Pedret En El Context Europeu I Mediterrani en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Els Frescos De Pedret En El Context Europeu I Mediterrani en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Frescos De Pedret En El Context Europeu I Mediterrani en tu teléfono, tableta o navegador!

Els frescos de Pedret en el context europeu i mediterrani Leer más; Pintura mural sagrada i profana, del romànic al primer gòtic Leer más; Romanes et gothiques. Vierges à l'enfant restaurées des Pyrénées-Orientales Leer más; El Esplendor del Románico: Obras maestras del Museu Nacional d'Art de Catalunya

L'escultura va evolucionar des de les primeres obres d'estil rígid i allargat, influïdes pel romànic, en un sentit més espaiós i naturalista a finals del segle xii i principis del segle xiii.Es comença a treballar amb les corbes i el contacte entre les parts de les figures. Els temes generals són sobretot religiosos, tret propi d'una època encara molt marcada pel teocentrisme.