Pack Glenat 2x1: Cinturo Negre Vols 1 Y 2 eBook

ISBN 9788499477244
AUTOR(A) Naoki Urasawa
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,81 MB
Emprende2020.es Pack Glenat 2x1: Cinturo Negre Vols 1 Y 2 Image
Aquest pack inclou els volums 1 i 2 d´aquesta col·lecció. Un bon dia, en Matsuda, periodista del diari Every Sport, veu per casualitat una noia que li fa una clau de judo increïble a un lladre. La noia es diu Ginger Inokuma, una estudiant de batxillerat que té un do especial per al judo i que és néta d’en Jigorô Inokuma, que de jove havia guanyat cinc vegades el campionat de judo del Japó. Tanmateix, ella només desitja una cosa: ser “una noia normal i corrent”. Però el seu avi insisteix sempre que un dia ha d’aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi de l’Honor del Poble japonès. Presentem aquesta novetat en català del prestigiós Naoki Urasawa que explica les peripècies de la jove Ginger Inokuma amb el judo, l’amistat i l’amor. La sèrie consta de 29 volums que sortiran a la venda amb una periodicitat bimestral.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Pack Glenat 2x1: Cinturo Negre Vols 1 Y 2 con emprende2020.es. Lea el PDF de Pack Glenat 2x1: Cinturo Negre Vols 1 Y 2 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pack Glenat 2x1: Cinturo Negre Vols 1 Y 2 y otros libros de Naoki Urasawa.

1-40 de 437. Libros urgentes y Pago Seguro en Libreria Luces, librerías, libros, lectura Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación.

Leer PDF Pack Glenat 2x1: Cinturo Negre Vols 1 Y 2 libro online gratis pdf epub ebook.