El Llibre De Les Punxes eBook

ISBN 9788497797542
AUTOR(A) Josep Ramon Correal
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,71 MB
Emprende2020.es El Llibre De Les Punxes Image
 Josep Ramon CorrealEl llibre de les Punxes és una antologia dels millors articles de Josep Ramon Correal, el floret d'una secció que ha estat la referència diària per a molts lleidatans. L'autor recull en catorze tongades el moll dels seus neguits: la defensa del català i de Catalunya, la crisi permanent, la política, l'addicció a la cultura, el periodisme, l'esport, les tradicions, l'espiritualitat revisada, el retrat fidel dels homenots i donasses d'aquest nostre país i, per sobre de tot, l'amor desaforat per Lleida. Amb un estil curt i directe, i amb "enginyosa saviesa lleidatana", Correal eleva l'anècdota a categoria, punxa sense fer sang i deixa l'ànim preparat per aguantar la vida.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Llibre De Les Punxes con emprende2020.es. Lea el PDF de El Llibre De Les Punxes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Llibre De Les Punxes y otros libros de Josep Ramon Correal.

Actualment, Les Punxes distribueix els llibres d'un centenar llarg d'editorials, sobretot petites i mitjanes i de perfil literari, entre les quals hi ha Anagrama, Alba, Fragmenta, Pre-Textos, Kairós i Minúscula (al juliol han perdut La Campana, per la venda al grup Penguin Random House).

23º Premio Trayectoria en la Setmana del Llibre en Català Fecha : 16/09/2019 Descripción Los fundadores de Les Punxes, Oriol Serrano y Margarita Lömker, han sido galardonados con el 23º Premio Trayectoria en la Setmana del Llibre en Català.