La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria eBook

ISBN 9788416828630
AUTOR(A) Jordi Pujol Soler, Carles Riba Romeva
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,53 MB
Emprende2020.es La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria Image
L’economia capitalista del creixement ha topat amb els límits de la Terra. Si les nou últimes generacions han consumit el 33% de les reserves de fonts d’energia no renovables, les tres darreres n’hem consumit el 87% d’aquest total. Les conseqüències climàtiques, mediambientals i socials són devastadores i amenacen la nostra vida quotidiana. La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària planteja un pla per desplegar el canvi cap a un 100% de fonts d’energia renovables, una proposta realitzada en el si de l’associació Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible (CMES). Quin paper ha de tenir l’economia social i solidària en aquesta transició? Com deconstruïm una arquitectura energètica que privatitza els béns comuns naturals i socialitza els costos de la seva nocivitat sobre la població? La perspectiva de la sobirania energètica és clau. El llibre també presenta 25 iniciatives socioeconòmiques per a la transició i la sobirania energètica, impulsades per entitats que ja caminen cap a la transició ineludible.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria con emprende2020.es. Lea el PDF de La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria y otros libros de Jordi Pujol Soler, Carles Riba Romeva.

Especialitzades en l'ecoedició de llibres de pensament crític, volem contribuir a la la pol·linització social. Som una editorial independent i cooperativa. ... La transició a les renovables Cap a una energia social i solidària

De fet, Pujol és integrant del Col.lectiu per a un nou model energètic i social sostenible (CMES) i és coautor del llibre 'La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària', al costat de Carles Riba Romeva. Amb dades i xifres, el ponent ha posat cara i ulls a aquest concepte abstracte de canvi climàtic.