La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria eBook

ISBN 9788416828630
AUTOR(A) Jordi Pujol Soler, Carles Riba Romeva
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,53 MB
Emprende2020.es La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria Image
L’economia capitalista del creixement ha topat amb els límits de la Terra. Si les nou últimes generacions han consumit el 33% de les reserves de fonts d’energia no renovables, les tres darreres n’hem consumit el 87% d’aquest total. Les conseqüències climàtiques, mediambientals i socials són devastadores i amenacen la nostra vida quotidiana. La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària planteja un pla per desplegar el canvi cap a un 100% de fonts d’energia renovables, una proposta realitzada en el si de l’associació Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible (CMES). Quin paper ha de tenir l’economia social i solidària en aquesta transició? Com deconstruïm una arquitectura energètica que privatitza els béns comuns naturals i socialitza els costos de la seva nocivitat sobre la població? La perspectiva de la sobirania energètica és clau. El llibre també presenta 25 iniciatives socioeconòmiques per a la transició i la sobirania energètica, impulsades per entitats que ja caminen cap a la transició ineludible.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en formato PDF. El libro La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en formato MOBI. El libro La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Pujol Soler, Carles Riba Romeva. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària planteja un pla per desplegar el canvi cap a un 100% de fonts d'energia renovables, una proposta realitzada en el si de l'associació Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible (CMES).

El proper 9 d'octubre a les 19h a l' Espai Contrabandos es presenta el llibre La transició a les renovables Cap a una economia social i solidària, el 4t títol de la col·lecció #EINES que coeditem entre la Xarxa d'Economia Solidària (XES) i Pol-len Edicions Durant l'acte, parlaran els autors, Carles Riba i Jordi Pujol (membres de ...