Oh! Un Llibre Que Parla eBook

ISBN 9788466143301
AUTOR(A) Herve Tullet
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,27 MB
Emprende2020.es Oh! Un Llibre Que Parla Image
Un llibre per desenvolupar l'atenció i l'expressió oral.Un llibre d'observació i atenció que, a cada pàgina, dóna instruccions al lector sobre què ha de fer per tal que el llibre parli.Llibre d'observació i atenció. Els lectors han d'anar seguint les instruccions que els dóna l'autor per anar avançant i per fer que el llibre parli..
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Oh! Un Llibre Que Parla en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Oh! Un Llibre Que Parla en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Oh! Un Llibre Que Parla en tu teléfono, tableta o navegador!

Oh! Un llibre que parla ... Com desactivar o eliminar les cookies. Per desactivar, restringir, bloquejar o eliminar les cookies, l'usuari haurà de modificar la configuració del navegador que utilitzi en el seu terminal, ja sigui ordinador, Smartphone o tablet.

Parla.cat és un espai virtual d'aprenentatge que posa a l'abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.