Reglament Electrotècnic Per A Baixa Tensió eBook

ISBN 9788426717597
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,41 MB
Emprende2020.es Reglament Electrotècnic Per A Baixa Tensió Image
El Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió (REBT) publicat segons el Reial Decret 842/2002 de 18 d'agost, a mes de recollir totes les novetats tecnològiques en materia de seguretat, innovació i fiabilitat de les instal.lacions elèctriques en baixa tensió, tambe es l´inici de tot un desenvolupament normatiu en el qual s'intenta donar un caracter propi, mitjançant els procediments administratius i tècnics per part de tots els organisms competents, segons estableix el mateix articulat del REBT. En aquest aspecte treballen els organismes competents de les Comunitats Autònomes i les empreses subministradores de l'energia elèctrica.En aquesta versió actualitzada a l'any 2011 s'han actualitzat totes les novetats relatives al Reglament Electrotècnic per a Baixa Ternsió 842/2002, a les Normes Tècniques Especifiques de Fecsa Endesa, als Criteris d'aplicació i interpretació del REBT i al Decret363/2004. A mes, s´han afegit normatives importants en l´aplicació del REBT, amb la finalitat de poder portar a terme els requeriments de seguretat i eficiència energètica com Ús el propi Reglament d'eficiència energètica per a instal.lacions d'enllumenat exterior, segons Reial Decret 1890/2008, de 14 de novembre.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Reglament Electrotècnic Per A Baixa Tensió con emprende2020.es. Lea el PDF de Reglament Electrotècnic Per A Baixa Tensió en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Reglament Electrotècnic Per A Baixa Tensió y otros libros de Vv.aa..

El Reglament Electrotecnic per a Baixa Tensio (REBT) publicat segons el Reial Decret 842/2002 de dieciocho d'agost, a mes de recollir totes les novetats tecnologiques en materia de seguretat, innovacio i fiabilitat de les instal.lacions electriques en baixa tensio, tambe es linici de tot un desenvolupament normatiu en el qual s'in tenta ...

El autor de Reglament electrotècnic per a baixa tensió, con isbn 978-84-267-2396-3, es Jaume Blade, esta publicación tiene cuatrocientas páginas.. Marcombo edita este título. Su andadura comenzó en los cuarenta y actualmente se encuentra en Barcelona.