Eros, Un Heroi Especial eBook

ISBN 9788476602744
AUTOR(A) Carles Recio
FECHA 1996
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,26 MB
Emprende2020.es Eros, Un Heroi Especial Image
El conegut personatge de còmic Pumbi ens presenta el seu amic Eros, un heroi especial, perquè fa servir l'amor i no l'odi en la seua vida, com la gran majoria d'afectats per la Síndrome de Down, tant xiquets com adults.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Eros, Un Heroi Especial en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Eros, Un Heroi Especial en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Eros, Un Heroi Especial en tu teléfono, tableta o navegador!

La primera Nave Espacial de Playmobil de 1978, los muñecos de 1974. originales, pegatinas, etc. Algunos desperfectos del uso, los muñecos les falta cascos y las herramientas amarillas que llevaban, tambien faltan pilotos azules del exterior arriba.

Eros per haver estat l'heroi d'aquesta aventura i haver demostrat la seua saviesa de bons sentiments dirigits a ajudar els altres. TEMA 1 INTERÉS DEL LLIBRE Carles Recio, autor d'Eros, un heroi especial, no ens per- met dubtar sobre la temàtica i la intenció que l'han portat a cons- truir aquesta història basada en el Ilegendari Pumbi.