Al Marge De La Revolució I De La Guerra. Al.locucions, Conferències I Discursos eBook

ISBN none
AUTOR(A) J Pous I Pagès
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,66 MB
Emprende2020.es Al Marge De La Revolució I De La Guerra. Al.locucions, Conferències I Discursos Image
Barcelona, Llibreria Catalonia, 1937, 13x18 cms., 111 pàgs., rústica, cobertes deslluïdes. Guerra Civil
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Al Marge De La Revolució I De La Guerra. Al.locucions, Conferències I Discursos en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Al Marge De La Revolució I De La Guerra. Al.locucions, Conferències I Discursos en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Al Marge De La Revolució I De La Guerra. Al.locucions, Conferències I Discursos en tu teléfono, tableta o navegador!

Al marge de la revolució i de la guerra. Pous i Pagès, J. (2 ediciones) ... Al marge de la revoluciò i de la guerra al-locucions, conferencies i discursos. 1937. Libro. Damià Rocabruna, el bandoler tragicomèdia en quatre actes i vuit episodis. 1985. Libro. De la pau i del combat. 1948.

La divisió entre anarquistes de la CNT-FAI i trotskistes del POUM , partidaris de la revolució, i la resta dels partits (sobretot ERC, PSUC, UGT i Estat Català), defensors de prioritzar la guerra, esclatà violentament pel maig del 1937 a Barcelona. I entre tant d'enrenou intern, la guerra.