Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) eBook

ISBN 9788441215467
AUTOR(A) Margarida Castells, Dolors Cinca
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,72 MB
Emprende2020.es Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) Image
Un pont lingüístic i cultural entre el món àrab i els Països Catalans. Una eina moderna de gran envergadura per a traductors, estudiants i estudiosos de l'àrab. Un gran pas endavant en l'actualització de la lexicografia àrab en les principals llengües europees. Una obra única i imprescindible, pel fet de ser el primer gran diccionari entre l'àrab i el català. Un diccionari que permet abastar i conèixer tota la riquesa lèxica de l'àrab estàndard modern, la llengua dels mitjans de comunicació i de la literatura contemporània des del Marroc fins a Oman.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) con emprende2020.es. Lea el PDF de Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) y otros libros de Margarida Castells, Dolors Cinca.

Diccionari de l'Enciclopèdia Catalana editat per primer cop l'ant 1998.

Aquets diccionari àrab- català és un pont lingüístic i cultural entre el món àrab i els Països Catalans. Una eina moderna de gran envergadura per a traductors, estudiants i estudiosos de l'àrab. Un gran pas endavant en l'actualització de la lexicografia àrab en les principals llengües europees.Una obra única i imprescindible, pel fet de ser el primer gran diccionari entre l'àrab ...