Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) eBook

ISBN 9788441215467
AUTOR(A) Margarida Castells, Dolors Cinca
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,43 MB
Emprende2020.es Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) Image
Un pont lingüístic i cultural entre el món àrab i els Països Catalans. Una eina moderna de gran envergadura per a traductors, estudiants i estudiosos de l'àrab. Un gran pas endavant en l'actualització de la lexicografia àrab en les principals llengües europees. Una obra única i imprescindible, pel fet de ser el primer gran diccionari entre l'àrab i el català. Un diccionari que permet abastar i conèixer tota la riquesa lèxica de l'àrab estàndard modern, la llengua dels mitjans de comunicació i de la literatura contemporània des del Marroc fins a Oman.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diccionari Arab - Catala (Arab Estandard Modern) en tu teléfono, tableta o navegador!

El diccionario traduce al catalán 41.000 palabras del denominado árabe estándar moderno, es decir, del idioma de los medios de comunicación y de la literatura contemporánea, además de ...

Diccionari de llengües del món ... El panjabi modern deu molt, lèxicament, al sànscrit (la llengua clàssica) i a l'hindi (la primera llengua oficial de l'Índia), i també a l'urdú (llengua oficial del Pakistan), el persa i l'àrab.