Histories Naturals De La Paraula eBook

ISBN 9788475965703
AUTOR(A) Jesus Tuson Valls
FECHA 1998
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,42 MB
Emprende2020.es Histories Naturals De La Paraula Image
«No sabríem com imaginar un món sense paraules: un univers emmudit. El mar sense que ningú digués mar; els núvols privats de les paraules gris, blanc i brillant, o de les expressions amb què desitgem la pluja necessària; les criatures que van creixent cap a un món complex òrfenes dels mots dànim; els amants sense paraules damor... Cal, doncs, tenir cura de les paraules, salvar-les i conservar-les, perquè no tornin a la foscor i al silenci.» Així acaba el nou llibre de Jesús Tuson, que és alhora un homenatge al poder de la llengua i un recorregut apassionat i divertit per la vida quotidiana de les paraules. Històries naturals de la paraula fa una revisió atrevida de vells conceptes com el bilingüisme, la tolerància o la unitat de la llengua, i converteix la lectura en un joc sorprenent i deliciós, on el lector sempre guanya.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Histories Naturals De La Paraula en formato PDF. El libro Histories Naturals De La Paraula en formato MOBI. El libro Histories Naturals De La Paraula en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jesus Tuson Valls. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

RESUMEN HISTORIES NATURALS DE LA PARAULA. Enviado por . Gabriela M • 25 de Marzo de 2017 • Resúmenes • 427 Palabras (2 Páginas) • 630 Visitas. ... Historia natural La historia natural de la enfermedad está formada por una serie de secuencias de acontecimientos que ocurren en el organismo humano entre la.

Històries Naturals De La Paraula (LABUTXACA) «No sabríem com imaginar un món sense paraules: un univers emmudit. El mar sense que ningú digués mar; els núvols privats de les paraules gris, blanc i brillant, o de les expressions amb què desitgem la pluja necessària.