Moby Dick eBook

ISBN 9788429759563
AUTOR(A) Herman Melville
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,90 MB
Emprende2020.es Moby Dick Image
“L’aigua i la meditació resten unides per sempre”. Així justifica l’Ismael l’atracció irresistible que sent d’embarcar-se en un balener vers les misterioses mars del Sud. I de mica en mica, aquesta incertesa es va fent més clara: ens trobem davant la lluita personal d’un home, el capità Ahab, contra un animal, la llegendària i ferotge balena blanca Moby Dick. Però per la seva riquesa èpica i pel complex fresc del destí humà que hi retrata, Moby Dick (1851) és més que això. Per les seves pàgines, tenyides tothora d’una atmosfera apocalíptica i fantàstica, hi circula l’etern combat i l’exaltació de la lluita de l’home contra la natura; la contemplació fascinada, a estones altament lírica, de la força cega del mar. “El símbol de la balena és menys apte per suggerir que el cosmos és malvat que per suggerir la seva vastitud, la seva inhumanitat, la seva bestial i enigmàtica estupidesa (...) l’univers de Moby Dick és un cosmos (un caos) no només perceptiblement maligne sinó també irracional.” Jorge Luis Borges
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Moby Dick en formato PDF. El libro Moby Dick en formato MOBI. El libro Moby Dick en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Herman Melville. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Tu cuenta de Amazon Music no está asociada con este país. Para disfrutar de la música Prime, ve a tu biblioteca de música y transfiere tu cuenta a Amazon.es (ES).

Moby Dick [n 1] es una novela del escritor Herman Melville publicada en 1851. Narra la travesía del barco ballenero Pequod, comandado por el capitán Ahab, junto a Ismael y el arponero Queequog en la obsesiva y autodestructiva persecución de un gran cachalote blanco.