Llengües Globals, Llengües Locals eBook

ISBN 9788476606643
AUTOR(A) Toni Molla
FECHA 2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,41 MB
Emprende2020.es Llengües Globals, Llengües Locals Image
Com sabem, el mercat –i el mercat lingüístic n’és una varietat– no és capaç d’atendre les necessitats culturals de totes les comunitats lingüístiques, sinó que, per contra, crea i subratlla diferències. La política –la intervenció estatal, en primer lloc– es presenta com el mecanisme corrector de les dissimetries entre els mercats lingüístics i els espais culturals. La globalització, la cultura audiovisual, l’economia i el fenomen d’Internet són algunes de les qüestions que es tracten en aquesta obra. Llengües globals, llengües locals recull les últimes ponències de les Jornades de Sociolingüística d’Alcoi. Tanquem, així, la sèrie «Lectures de sociolingüística», un projecte dirigit i editat per Toni Mollà que ha repassat en quatre volums els macrofactors de la política lingüística en la societat actual i les seues conseqüències sobre les comunitats lingüístiques tradicionals.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Llengües Globals, Llengües Locals con emprende2020.es. Lea el PDF de Llengües Globals, Llengües Locals en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llengües Globals, Llengües Locals y otros libros de Toni Molla.

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Llengües globals, llengües locals y del autor Toni molla. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Llengües globals, llengües locals y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Més de la meitat del planeta ha adoptat com a llengua materna una de les cinc llengües majoritàries a escala mundial: el xinès té 955 milions de parlants, l'espanyol en té 472, segons l'Institut Cervantes, l'anglès 359, l'hindi 311 i l'àrab compta amb 255 milions de parlants.