Llengües Globals, Llengües Locals eBook

ISBN 9788476606643
AUTOR(A) Toni Molla
FECHA 2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,45 MB
Emprende2020.es Llengües Globals, Llengües Locals Image
Com sabem, el mercat –i el mercat lingüístic n’és una varietat– no és capaç d’atendre les necessitats culturals de totes les comunitats lingüístiques, sinó que, per contra, crea i subratlla diferències. La política –la intervenció estatal, en primer lloc– es presenta com el mecanisme corrector de les dissimetries entre els mercats lingüístics i els espais culturals. La globalització, la cultura audiovisual, l’economia i el fenomen d’Internet són algunes de les qüestions que es tracten en aquesta obra. Llengües globals, llengües locals recull les últimes ponències de les Jornades de Sociolingüística d’Alcoi. Tanquem, així, la sèrie «Lectures de sociolingüística», un projecte dirigit i editat per Toni Mollà que ha repassat en quatre volums els macrofactors de la política lingüística en la societat actual i les seues conseqüències sobre les comunitats lingüístiques tradicionals.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Llengües Globals, Llengües Locals en formato PDF. El libro Llengües Globals, Llengües Locals en formato MOBI. El libro Llengües Globals, Llengües Locals en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Toni Molla. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.

Llengües d'abast restringit i diversitat cultural Estudi mitjançant xarxes i recerques de la diversitat lingüística europea, amb especial referència a l'impacte de la integració europea damunt les llengües d'àmbit restringit, siguin o no llengües oficials de la UE.