Manual De Sociolingüistica eBook

ISBN 9788476607336
AUTOR(A) Toni Molla
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,66 MB
Emprende2020.es Manual De Sociolingüistica Image
El 1987 iniciàvem aquesta col·lecció amb un Curs de sociolingüística,en tres volums, que va tenir una gran acollida, però el temps no passa debades. L’estructura social i política d’aleshores té poc a veure amb l’actual. Els canvis econòmics, socials i culturals han estat immensos. De la revisió i actualització d’aquell Curs primerenc, n’ha resultat aquest Manual de sociolingüística, que vol oferir una síntesi del coneixement sociolingüístic.Es tracta d’un treball introductori, decididament divulgador, recolzat en una orientació multidiscipli-nària de la matèria i dirigit a persones interessades en la sociolingüística des de diverses perspectives: lingüística, periodisme i ciències de la comunicació, sociologia, psicologia, pedagogia o sociolingüística stricto sensu.Però també per a persones i grups interessats en la comprensió de l’estructura sociolingüística i el coneixement dels agents i factors que intervenen en l’evolució dels fluxos comunicatius i la interacció lingüística.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Manual De Sociolingüistica con emprende2020.es. Lea el PDF de Manual De Sociolingüistica en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Manual De Sociolingüistica y otros libros de Toni Molla.

8 escritores son los que han publicado el primer Manual Sociolingüístico en euskera, por iniciativa de Soziolinguistika Klusterra. El Manual de Sociolingüística será libro de referencia para aquellos profesionales y responsables que trabajan en el diseño de planes sociolingüísticos.

Principios de sociolingüística y sociología del lenguaje es una obra destinada, a todos los que se mueven entre el campo de la enseñanza y el estudio de la lingüística, la sociología, la antropología y otras disciplinas afines.