Perque Ara -Gracies A Deu- Hi Ha Justicia eBook

ISBN 9788484159896
AUTOR(A) Lars Martin Pohle
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,49 MB
Emprende2020.es Perque Ara -Gracies A Deu- Hi Ha Justicia Image
A Andorra, els anys 1600 -1640 es van obrir processos penals contra més de 850 persones. A través de milers d’actes judicials, coneixerem les característiques dels nombrosos delictes i dels conflictes que hi hagué, ens assabentarem de les seves causes i quins criteris s’hi aplicaven, a més de les sentències i els càstigs i els seus rerefons.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Perque Ara -Gracies A Deu- Hi Ha Justicia con emprende2020.es. Lea el PDF de Perque Ara -Gracies A Deu- Hi Ha Justicia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Perque Ara -Gracies A Deu- Hi Ha Justicia y otros libros de Lars Martin Pohle.

29 Ara bé, si som del llinatge de Déu, no hem de pensar que la divinitat sigui semblant a imatges d'or, de plata o de pedra, treballades per l'art i el talent dels homes. ... Hi ha un altar dedicat al Déu desconegut que el 1820 es traslladà a la Muntanya Palatina de Roma.

Tanmateix, no hi haurà reparació a Otegi ni sanció a la jutgessa Murillo, que continuarà acumulant triennis i actuant amb el desvergonyiment que la caracteritza, sense que ningú pugui evitar-ho. El problema és que no hi ha mecanismes que permetin regenerar el poder judicial espanyol; i quan un organisme no es regenera es podreix.