Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) eBook

ISBN 9788447531752
AUTOR(A) M. Quijo
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,59 MB
Emprende2020.es Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) Image
Aquest és un diccionari multimèdia que treballa amb el llenguatge de signes de sords de Catalunya. Sorgeix dintre de l'àmbit de l'educació especial com a suport per a aquells alumnes que presenten dificultats importants de parla i comunicació. Els sistemes augmentatius de comunicació són una eina imprescindible per treballar amb aquests alumnes per tal que puguin comunicar-se i alhora es vagi estructurant el seu pensament. El diccionari també pot servir per a totes les persones que volen aprendre aquest tipus de llenguatge.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) con emprende2020.es. Lea el PDF de Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) y otros libros de M. Quijo.

Aquest és un diccionari multimèdia que treballa amb el llenguatge de signes de sords de Catalunya. Sorgeix dintre de l?àmbit de l?educació especial com a suport per a aquells alumnes que presenten dificultats importants de parla i comunicació. Els sistemes augmentatius de comunicació són una eina imprescindible per treballar amb aquests alumnes per tal que puguin comunicar-se i alhora ...

mira quÈ dic: diccionari interactiu multimÈdia (dvd+ llibret explicatiu) (quijo i cortada, montserrat / viana i gorriz, pilar / cee. les aigÜes de matarÓ)