Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) eBook

ISBN 9788447531752
AUTOR(A) M. Quijo
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,38 MB
Emprende2020.es Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) Image
Aquest és un diccionari multimèdia que treballa amb el llenguatge de signes de sords de Catalunya. Sorgeix dintre de l'àmbit de l'educació especial com a suport per a aquells alumnes que presenten dificultats importants de parla i comunicació. Els sistemes augmentatius de comunicació són una eina imprescindible per treballar amb aquests alumnes per tal que puguin comunicar-se i alhora es vagi estructurant el seu pensament. El diccionari també pot servir per a totes les persones que volen aprendre aquest tipus de llenguatge.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) en formato PDF. El libro Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) en formato MOBI. El libro Mira Que Dic: Diccionari Interactiu Multimedia (Inclou Dvd) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor M. Quijo. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Diccionari i gramàtica normatius per a la llengua de signes catalana El dia 26 de maig de 2010 es va aprovar la Llei de la llengua de signes catalana , que reconeix la llengua de signes catalana com el sistema lingüístic propi de les persones sordes i sordcegues de Catalunya, en regula l'ensenyament i en garanteix la protecció.

Inclou les tècniques, símbols i generalitats d... Diez pascual, anna maria UNIVERSITAT DE BARCELONA. PUBL lunes, 11 de mayo de 2009. Sota comanda 3/5 dies lab. 15,00 ... Des del segle XIX es fonamental la mirada que hi ha envers els fenòmens lingüístics i la seva ... Mira què dic: diccionari interactiu multimèdia (dv... Quijo i cortada ...