Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya (Qüestionaris) eBook

ISBN 9788498183788
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,64 MB
Emprende2020.es Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya (Qüestionaris) Image
Aquesta nova edició del nostre volum de Qüestionaris es dirigeix específicament a la preparació del segon exercici de la primera prova selectiva d’accés al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya (exercici de coneixements), segons el desenvolupament del procés selectiu aprovat per la Resolució GAP/2048/2008, de 25 de juny. L’estructura de l’obra segueix una sistemàtica de progressiva assimilació i consolidació dels coneixements teòrics adquirits, mitjançant l’establiment de tres tipus diferents de proves: qüestionaris per temes, test parcials per cada bloc de matèries i simulacres d’examen, que reuneixen 1.565 preguntes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya (Qüestionaris) en formato PDF. El libro Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya (Qüestionaris) en formato MOBI. El libro Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya (Qüestionaris) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Torn lliure: consisteix a respondre un qüestionari de 50 preguntes més quatre de reserva, amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta, sobre el contingut de tot el temari de l'escala administrativa del cos administratiu de la Generalitat de Catalunya, aprovat per la Resolució GAP/1234/2008, de 21 d'abril, de la ...

COS ADMINISTRATIU DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA: QÜESTIONARIS (2 ª ED.) [VV.AA.] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. COS ADMINISTRATIU DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA: QÜESTIONARIS (2 ª ED.)