El Coronel D Anjou eBook

ISBN 9788476600573
AUTOR(A) F. P. Briz
FECHA 1989
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,22 MB
Emprende2020.es El Coronel D Anjou Image
Ambientada al segle XVIII, durant la guerra de Successió, amb una trama senzilla, travessada d'històries —i sostinguda pel misteri, el secret i la sorpresa—, amb uns personatges simples, moguts per l'amor i la venjança, i amarada d'un no dissimulat sentiment d'amor a Catalunya, El coronel d'Anjou és una mostra característica de la novel·la que, amb l'impuls de la Renaixença i sota el model de la novel·la històrica romàntica, intentà la represa del gènere novel·lístic a casa nostra durant la segona meitat del segle XIX. Introduïda i preparada per Jordi Tiñena, aquesta edició de la novel·la de F. P. Briz, és ben respectuosa amb l'original i us ofereix una lectura distreta i plaent, que il·lustra amb claredat les dificultats que van haver de vèncer els homes de la Renaixença en el seu afany d'impulsar el conreu de la literatura catalana i l'esperit que els va animar.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Coronel D Anjou en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de El Coronel D Anjou en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Coronel D Anjou en tu teléfono, tableta o navegador!

Un 64% de los 3.500 generales y coroneles del Ejército está en la reserva, asimilable a una prejubilación militar en la que mantiene sus retribuciones básicas y gran parte de los complementos ...

Coronel es un rango militar.Generalmente es el inmediato superior al de teniente coronel e inmediatamente inferior al de brigadier, brigadier general o general de brigada.. En el ámbito de los países que forman parte de la OTAN, al grado de coronel le corresponde el código OF-5 según la norma STANAG 2116 que estandariza los grados del personal militar.