Amor Take Away (El Club De Les Vambes Vermelles 9) eBook

ISBN 9788490436639
AUTOR(A) Anna Punset
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,97 MB
Emprende2020.es Amor Take Away (El Club De Les Vambes Vermelles 9) Image
La Laia, la Frida, l'Eva i la Marta, les noies del Club de les VambesVermelles, es preparen per la inauguració del restaurant Laia... Quina emoció!Ha arribat el dia de la inauguració del restaurant Laia, quins nervis!Tot va vent en popa fins que un petit imprevist amenaça d'espatllar-ho tot. A més, un noi del passat retorna a la vida de la Laia. Però ara ella està amb en Mario. Així que no pot passar res... O si?
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Amor Take Away (El Club De Les Vambes Vermelles 9) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Amor Take Away (El Club De Les Vambes Vermelles 9) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Amor Take Away (El Club De Les Vambes Vermelles 9) en tu teléfono, tableta o navegador!

La Laia, la Frida, l'Eva i la Marta, les noies del Club de les Vambes Vermelles, es preparen per la inauguració del restaurant Laia... Quina emoció! Ha arribat el dia de la inauguració del restaur ... Amor Take Away (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 9) de Ana Punset. editor: Penguin Random House Grupo Editorial España

Amor Take Away (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 9) de Ana Punset. Comprar eBooks en Nubico.es