L Estiu Que Vaig Coneixer El Che eBook

ISBN 9788490268001
AUTOR(A) Luigi Garlando
FECHA 2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,57 MB
Emprende2020.es L Estiu Que Vaig Coneixer El Che Image
«L’estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l’oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l’inici de la història i la fi de moltes coses.» Així comença aquesta novel·la que uneix el present amb el passat, la Itàlia actual amb la biografia extraordinària del Che Guevara i, per sobre de tot, la vida d’un net i el seu avi. A partir del moment que, per una casualitat, Cesare s’adona que el seu avi té tatuat el rostre del líder revolucionari, descobrirà amb ell una trajectòria sorprenent que posarà a prova les conviccions de tots dos, alhora que enfortirà la seva relació. Amb una prosa àgil i molt llegidora, Luigi Garlando mira a la història del segle xx sense prejudicis, amb empatia i emoció.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de L Estiu Que Vaig Coneixer El Che en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de L Estiu Que Vaig Coneixer El Che en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Estiu Que Vaig Coneixer El Che en tu teléfono, tableta o navegador!

«L'estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l'oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l'inici de la història i la fi de moltes coses.»

«L'estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l'oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l'inici de la història i la fi de moltes coses.» Així comença aquesta novel·la que uneix el present amb el passat, la Itàlia actual amb la biografia extraordinària del Che Guevara i, per sobre de tot ...