Paraules De Guerra: Tarragona Als Papers De Salamanca eBook

ISBN 9788496639027
AUTOR(A) Xavier Fernandez
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,49 MB
Emprende2020.es Paraules De Guerra: Tarragona Als Papers De Salamanca Image
Els papers de Salamanca per fi han tornat a Catalunya. La polèmica ha estat molt intensa. Però què diuen aquests papers? Xavier Fernández i Isidre Virgili s'han endinsat en els documents que fan referència a la demarcació de Tarragona. La documentació retornada ens parla, per exemple, del drama dels refugiats i de la situació de les presons, de l'enfonsament del Vapor Navarra davant d'Altafulla, de l'atac a la química de Flix, i també inclou informes dels efectes dels bombardejos aeris a Tarragona.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Paraules De Guerra: Tarragona Als Papers De Salamanca en formato PDF. El libro Paraules De Guerra: Tarragona Als Papers De Salamanca en formato MOBI. El libro Paraules De Guerra: Tarragona Als Papers De Salamanca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Fernandez. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

El Suprem ratifica el retorn d'una part dels Papers de Salamanca a Catalunya. ... que va acordar la transferència a la Generalitat de 23.000 documents custodiats a l'Arxiu General de la Guerra Civil, a Salamanca. ... els documents seguiran integrant l'Arxiu General de la Guerra Civil". Així doncs, els jutges conclouen que és una "obligació ...

Tot comença amb una trucada, dues germanes, uns papers vells i les últimes paraules de l'àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què Argelers? Aquesta és la pregunta que es fan la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia.