Ciutadilla eBook

ISBN 9788499753959
AUTOR(A) Maria Montserrat Vime Bacardi
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,63 MB
Emprende2020.es Ciutadilla Image
Aquest llibre ofereix unes bases històriques dels quatre eixos que configuren el poble de Ciutadilla: el castell és, sens dubte, l’edifici més emblemàtic, amb els seus senyors i la vida que hi va bullir; el convent, fundat pels senyors del castell, va durar pocs segles però va tenir una existència molt singular; l’església, que ha perdurat en el temps, ha exercit gairebé sempre un indiscutible paper aglutinador, i el poble, ben viu, es manté en evolució constant, reinventant-se una vegada i una altra, des dels seus orígens fins als nostres dies.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Ciutadilla en formato PDF. El libro Ciutadilla en formato MOBI. El libro Ciutadilla en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Montserrat Vime Bacardi. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

2 casas y pisos en Ciutadilla, Lleida, a partir de 15.000 euros de particulares e inmobiliarias. Casas y pisos en Ciutadilla, Lleida: anuncios de particular a particular y de agencias inmobiliarias.

El Tiempo en Ciutadilla, Lleida por horas. Consulta la previsión, temperaturas, probabilidad de lluvias y velocidad del viento para los próximos 14 dias.