L Ecologisme A Les Balears eBook

ISBN 9788495694867
AUTOR(A) Miquel Rayo
FECHA 2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,47 MB
Emprende2020.es L Ecologisme A Les Balears Image
El desenvolupament turístic viscut per les Illes Balears en els darrers decennis ha tingut uns efectes considerables sobre el medi ambient, que han generat respostes diverses des de la societat civil, i en particular, l'aparició d'un moviment ecologista de dimensions molt notables. El present quadern ofereix una àmplia panoràmica sobre el desenvolupament de l'ecologisme a les Balears, i encara algunes pinzellades al voltant del proteccionisme i del conservacionisme.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de L Ecologisme A Les Balears con emprende2020.es. Lea el PDF de L Ecologisme A Les Balears en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Ecologisme A Les Balears y otros libros de Miquel Rayo.

Les Illes Balears són un arxipèlag de la Mediterrània occidental, format per quatre grans illes (Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera) i diversos illots. Són reconegudes com a nacionalitat històrica i constituïdes actualment com a comunitat autònoma d'Espanya.

Pesca Mallorca y Baleares. Todo sobre la pesca en Mallorca y en las Islas Baleares. Tipos de pesca, sitios, especies, épocas y mucho mas. Conoce también los mejores charters de pesca de la zona. S'Arenal, Bahia de Palma de Mallorca, Soller, Cala d'Or, Porto Cristo.