A Peu Pel Montnegre I El Corredor (15 Itineraris) eBook

ISBN none
AUTOR(A) Tomàs Muelas Fernández
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,54 MB
Emprende2020.es A Peu Pel Montnegre I El Corredor (15 Itineraris) Image
Valls, Cossetània Edicions, 2002, 12x23 cms., 95 pàgs., rústica amb solapes, il.lustrat. Col.lecció Azimut nº 40. Correcte estat de conservació
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de A Peu Pel Montnegre I El Corredor (15 Itineraris) con emprende2020.es. Lea el PDF de A Peu Pel Montnegre I El Corredor (15 Itineraris) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A Peu Pel Montnegre I El Corredor (15 Itineraris) y otros libros de Tomàs Muelas Fernández.

Aquesta guia presenta quinze itineraris per fer a peu pel massís del Montnegre i la serra del Corredor, situats ambdós a la Serralada Litoral catalana. Aquests itineraris, com indica l'autor, transcorren per «muntanyes amables; el Corredor, amb relleus suaus, i el Montnegre, no tant, però igualment accessible».

30 Ascensions A Peu Per La Catalunya Nord (Azimut) PDF Download. 366 Historias Del Futbol Mundial Que Deberias Saber (Diversos) PDF Download. 40 Barrancos De Asturias (Guias Activas) PDF Download Free. 45 Recetas De Comida Para Fisicoculturistas: Aumente La Masa Muscular En 10 Dias O Menos!