Quan S Apague La Llum eBook

ISBN 9788490263891
AUTOR(A) Joanjo Garcia Navarro
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,30 MB
Emprende2020.es Quan S Apague La Llum Image
«No ens mereixem tanta bellesa», va dir Ricard a la seua germana Anna. Al cap de poc de temps, ell va desaparéixer en un misteriós accident aeri prop d’Islàndia, en un vol privat organitzat per la Fundació Orió. Ricard no deixava de parlar de l’emergència climàtica, de l’egoisme de la humanitat, que esprem el planeta fins a condemnar-lo al collapse. Unes idees que fan dubtar a Anna del que ha passat i l’animaran a viatjar a Islàndia per conéixer la veritat sobre Ricard. A poc a poc, descobrirà que hi ha persones pròximes disposades a arribar molt lluny, potser massa, abans que s’apague del tot la llum de la humanitat. I haurà de decidir de quin costat està.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Quan S Apague La Llum en formato PDF. El libro Quan S Apague La Llum en formato MOBI. El libro Quan S Apague La Llum en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joanjo Garcia Navarro. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Quan s'apaga la llum Otros. Director/a: Gerard Casals, Ignasi Mata, Pablo Pérez. ... Sinopsis: Un noi va amb el metro quan rep un missatge i llavors va cap a l'hospital. Premios de Rueda en TMB. Consulta todos los premios que puedes ganar por participar en Rueda en TMB.

Quan s'apague la llum. , Garcia Navarro, Joanjo, 9,95€. ... X. Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación.