Quan S Apague La Llum eBook

ISBN 9788490263891
AUTOR(A) Joanjo Garcia Navarro
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,23 MB
Emprende2020.es Quan S Apague La Llum Image
«No ens mereixem tanta bellesa», va dir Ricard a la seua germana Anna. Al cap de poc de temps, ell va desaparéixer en un misteriós accident aeri prop d’Islàndia, en un vol privat organitzat per la Fundació Orió. Ricard no deixava de parlar de l’emergència climàtica, de l’egoisme de la humanitat, que esprem el planeta fins a condemnar-lo al collapse. Unes idees que fan dubtar a Anna del que ha passat i l’animaran a viatjar a Islàndia per conéixer la veritat sobre Ricard. A poc a poc, descobrirà que hi ha persones pròximes disposades a arribar molt lluny, potser massa, abans que s’apague del tot la llum de la humanitat. I haurà de decidir de quin costat està.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Quan S Apague La Llum en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Quan S Apague La Llum en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Quan S Apague La Llum en tu teléfono, tableta o navegador!

Quan s'apague la llum, de Joanjo Garcia. Publicat el 20 de març de 2020 per vicent montesinos. Pot un selfie fet entre dos germans desencadenar una història de com descobrir un complot internacional? Doncs sembla que sí, i Joanjo ens ho demostra en aquest nova novel·la que ha publicat en Bromera.

Descubre Quan sŽapaga la Llum de Els Flipats en Amazon Music. Escúchalo en streaming y sin anuncios o compra CDs y MP3s ahora en Amazon.es.