Arriba Fins Als Peus El Cos Que Sempre Veus eBook

ISBN 9788415975489
AUTOR(A) Carmen Gil
FECHA 2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,38 MB
Emprende2020.es Arriba Fins Als Peus El Cos Que Sempre Veus Image
Uns ulls tafaners, un nas de llonganissa, una boca xerradora, orelles de pàmpol, peus, mans... Conta, conta, com ets tu?
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Arriba Fins Als Peus El Cos Que Sempre Veus en formato PDF. El libro Arriba Fins Als Peus El Cos Que Sempre Veus en formato MOBI. El libro Arriba Fins Als Peus El Cos Que Sempre Veus en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carmen Gil. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Era una espècie de camisa que arribava fins als genolls (primer sense i més tard amb mànigues fins les mans) que es va convertir en la peça de roba d'anar per casa. A vegades els romans duien dues túniques, o fins i tot quatre si eren molt fredolics. Les túniques de les dones arribaven fins als peus.

Sintaxi: Solucions als exercicis 1. ... Allò que volíeu ja ha arribat. 6. Refia't de qui jo et recomanaré. 7. El cava que beus no és gaire bo. 8. Els qui havien d'arribar els últims, ja són aquí. ... On hi havia el bosc on passejàvem, ara hi veus una fàbrica. 4. Sempre parla com si d'ell depengués la sort del grup. 5.