Els Sistemes D Informació A L Empresa eBook

ISBN 9788497884754
AUTOR(A) Josep Cobarsí Morales
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,81 MB
Emprende2020.es Els Sistemes D Informació A L Empresa Image
Eficiència, qualitat, competència, millora contínua, millor ambient laboral. Aquests són alguns dels aspectes en què pot millorar una organització que sàpiga treure el màxim profit de la gestió de la informació. Aquest llibre explica com fer-ho però també apunta com aprofitar-ho per impulsar la creativitat i la innovació, gestionar el coneixement i afrontar els reptes del futur.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Sistemes D Informació A L Empresa en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Els Sistemes D Informació A L Empresa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Sistemes D Informació A L Empresa en tu teléfono, tableta o navegador!

Així s'ha anat constituint l'ampli camp de la sistèmica o de les ciències dels sistemes, amb especialitats com la cibernètica, la teoria de la informació, la teoria de jocs, la teoria del caos o la teoria de les catàstrofes. En algunes, com l'última, ha seguit ocupant un lloc prominent la Biologia.

Els sistemes￿d'informació￿d'empresa són programes d'aplicació (apli-cacions) que permeten registrar operacions, donar suport als proces-sos de treball, contribuir a la presa de decisions i obtenir avantatge d'eficiència o competitivitat per una organització. Exemples