La Bossa O La Vida: El 99% Contra L Emergència Climatica eBook

ISBN 9788416855612
AUTOR(A) Salvador Lladó
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,65 MB
Emprende2020.es La Bossa O La Vida: El 99% Contra L Emergència Climatica Image
"Ens ha tocat viure una de les èpoques més transcendents de la història de la humanitat. El nostre dia a dia ens porta a ser peons d’una partida d’escacs que enfronta el capitalisme amb tota forma de vida present al planeta.A 'La bossa o la vida', Salvador Lladó planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives de la crisi ecològica en què estem immersos. I la sortida: als de sota ens toca empoderar-nos, col·laborar i construir el futur millor que ens permetrà viure més feliços i en equilibri amb la natura."
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Bossa O La Vida: El 99% Contra L Emergència Climatica en formato PDF. El libro La Bossa O La Vida: El 99% Contra L Emergència Climatica en formato MOBI. El libro La Bossa O La Vida: El 99% Contra L Emergència Climatica en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Salvador Lladó. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

El 99% contra la emergencia climática. Presentación de "La bossa o la vida", de Salvador Lladó (Tigre de Paper) - ¡Presentación en directo! En "La bossa o la vida" , Salvador Lladó plantea de una forma clara, didáctica y amena diferentes perspectivas y salidas de la crisis ecológica en que estamos inmersos.

bossa o la vida, la. el 99% contra l'emergÈncia climÀtica, lladÓ, salvador, 12,00€. ... som la Última generaciÓ que pot salvar el planeta bruna, carlota / ayuso, claudia / isla, connie / matija, mariana / rosquillas, mÓnica / ramos, patricia