Set Dies eBook

ISBN 9788475968094
AUTOR(A) Jaume Copons
FECHA 2001
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,30 MB
Emprende2020.es Set Dies Image
¿Què pots fer si el teu germà té una depressió i diu que és testimoni d’un assassinat? ¿Què passa si t’enamores d’una okupa amb trenes rastes? Text de contraportada ¿Què passa si et persegueix la policia, uns mafiosos i uns quants metges? ¿Què passa si un malalt mental es vol fer amic teu? ¿Què passa si una doctora t’atabala? ¿Què passa si els teus pares són de viatge? ¿I si la por et deixés bloquejat?... ¿A qui l’hi diries? ¿On aniries? ¿Amb qui? En general, quan les coses s’emboliquen tens dues opcions: amagues el cap sota l’ala i passes de tot per tal de no esquitxar-te o vas a totes, per més que pringuis. Els protagonistes de Set dies van a totes. ¿Tu què faries?
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Set Dies en formato PDF. El libro Set Dies en formato MOBI. El libro Set Dies en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Copons. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

A continuación, puedes ver ver un listado de opiniones sobre set dies de juliol y opinar sobre este tema. Aquí podrás encontrar opiniones relacionadas con set dies de juliol y descubrirás qué opina la gente de set dies de juliol.

MOCS: UNA SETMANA O SET DIES de JAUME COPONS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.