Circuits Electrotècnics Bàsics, Sistemes De Càrrega I Arrencada Del Vehicle, Grau Mitjá eBook

ISBN 9788479423780
AUTOR(A) Margarita Calsina Fleta
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,14 MB
Emprende2020.es Circuits Electrotècnics Bàsics, Sistemes De Càrrega I Arrencada Del Vehicle, Grau Mitjá Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Circuits Electrotècnics Bàsics, Sistemes De Càrrega I Arrencada Del Vehicle, Grau Mitjá en formato PDF. El libro Circuits Electrotècnics Bàsics, Sistemes De Càrrega I Arrencada Del Vehicle, Grau Mitjá en formato MOBI. El libro Circuits Electrotècnics Bàsics, Sistemes De Càrrega I Arrencada Del Vehicle, Grau Mitjá en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Margarita Calsina Fleta. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Lloc web de l'Institut Comte de Rius. Batxillerats, Formació Professional de nivell 1, de Grau Mitjà, Dual, Semipresencial i Grau Superior. Coneix l'oferta formativa, els nostres serveis i l'actualitat del Centre.

Sistemes de transmissió i frenada: 120 hores: Circuits electrotècnics bàsics, sistemes de càrrega i engegada del vehicle: 180 hores: Circuits elèctrics auxiliars del vehicle: 110 hores: Sistemes de seguretat i confort: 120 hores: Administració, gestió i comercialització en la petita empresa: 60 hores: Tècniques de mecanització per al ...