Un Temps Del Diable: Guia Didactica De Susanna Rafart eBook

ISBN 9788484373070
AUTOR(A) Robert Saladrigas
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,23 MB
Emprende2020.es Un Temps Del Diable: Guia Didactica De Susanna Rafart Image
Un amor per a tota la vida? Uns únics sentiments que ens atrapen per sempre? Amb veu indecisa, un adolescent escriu la seva confessió sentimental en un diari que ell mateix llegirà vuit anys després. El noi, preocupat per trobar algú a qui estimar, acaba tenint dues relacions paral·leles: l'Isa i la Marta, que representen els pols oposats d'allò que busca, la fidelitat d'una banda i l'aventura per l'altra. L'amor obliga a prendre decisions adultes i a escollir: dir la veritat o fingir, raonar o seguir l'impuls del cor. L'ambient de l'institut, les festes amb els companys i les primeres llibertats són el fons de la vida d'aquest noi que aprèn a viure amb totes les seves contradiccions. Robert Saladrigas (Barcelona, 1940) és un dels escriptors més reconeguts i importants de la literatura catalana actual. S'ha dedicat també al periodisme i a la crítica. La seva obra narrativa és extensa i sòlida i és guanyador de diversos premis. Entre les seves obres més importants cal esmentar: Aquell gust agre de l'estel, Sóc Emma, Pel camí ral del nord i Memorial de Claudi M.Broch.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Un Temps Del Diable: Guia Didactica De Susanna Rafart con emprende2020.es. Lea el PDF de Un Temps Del Diable: Guia Didactica De Susanna Rafart en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Temps Del Diable: Guia Didactica De Susanna Rafart y otros libros de Robert Saladrigas.

Des de Joan Salvat-Papasseit i Josep M. Junoy, fins a Sílvia Bel Fransi, Susanna Rafart, Abraham Mohino i Jordi Mas López, passant per Salvador Espriu, Joan Alcover, Tomàs Garcés, Màrius Torres, Rosa Leveroni, Montserrat Abelló, Joana Raspall, Josep Palau i Fabre, Enric Sòria i tants d'altres, són molts els poetes de casa nostra que s'han interessat per la forma poètica d'origen ...

En el sitio web de TV-EFIR.COM puedes descargar el libro de F.mompou n3 col.compositors catalans. Este libro fue escrito por el autor Barce, RamoN/Bonet, ... Un temps del diable guia didactica de susanna rafa. Pedagogia de la familia. El parlamento espanol. Los ocho pasos del swing.